Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Wij houden uw transport op de weg, want zonder transport staat alles stil 19 maart 2020

Onze overheid heeft extra maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Via dit bericht willen we u op de hoogte brengen wat dit voor u betekent als klant van LenGo Truckparts.

De transportsector houdt onze samenleving draaiende

De regering heeft de transportsector benoemd als cruciale beroepsgroep. Door transport wordt de samenleving draaiende gehouden en blijven de winkels bevoorraad. Voor de actuele updates die van invloed zijn op de transportsector, verwijzen u naar de website van TLN en RIVM.

LenGo Truckparts is geopend

Alle vestigingen zijn geopend op onze normale openingstijden. Wij volgen alle specifieke richtlijnen om u en onze medewerkers te beschermen. Op onze vestigingen zijn maatregelen getroffen die ter plekke worden gecommuniceerd met uw chauffeurs. Belangrijkste uitgangspunt is dat we afstand van elkaar houden en zo min mogelijk persoonlijk contact maken met elkaar.

Zonder transport staat alles stil

Samen willen we ervoor zorgen dat de transportsector op gang blijft. We verwachten van u en onze medewerkers dat door iedereen de richtlijnen van het RIVM worden gerespecteerd en in praktijk uitgevoerd worden ten behoeve van de volksgezondheid. U kunt op ons rekenen, ook in deze bijzondere tijd. Wij proberen om de dagelijkse processen zoveel mogelijk volgens de normale gang van zaken te laten verlopen, zodat u ook zo goed mogelijk wordt geholpen.

Wij wensen u veel sterkte en succes in deze bijzondere tijd.

Team LenGo Truckparts

Tips voor uw chauffeurs